ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Uw bedrijfsterrein keurig onderhouden

onderhoud bedrijfstuinMet een bedrijfsterrein dat niet alleen functioneel en veilig, maar ook representatief is, maakt u een goede eerste indruk op bezoekers. Zowel bestaande als potentiële relaties zien dat u zorg besteedt aan uw bedrijf. Ze zullen er daardoor vertrouwen in hebben dat u aan de kwaliteit van uw producten of diensten ook veel zorg en aandacht besteed.

Aanleg en onderhoud bedrijfsterrein en bedrijfstuin

Hovenier Roel Zuidema verzorgt de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfsterrein met veel plezier en vakmanschap. Op basis van uw wensen ontstaat daardoor een bedrijfsterrein dat past bij uw pand en een visitekaartje is voor uw bedrijf. Uitgebreid advies over bestrating, beplanting, bodemgesteldheid en waterhuishouding hoort daar vanzelfsprekend bij.

Altijd een verzorgd bedrijfsterrein

Uw groenvoorzieningen kunnen daarna door Hovenier Roel Zuidema onderhouden worden. Werkzaamheden als grasmaaien, blad verwijderen, snoeien, onkruidbestrijding en reiniging van bestrating zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Maar ook veiligheid is een punt van aandacht in het onderhoudspakket van Hovenier Roel Zuidema. In de wintermaanden kan daarom zeven dagen per week gebruikgemaakt worden van de gladheidbestrijding.

Onderhoudsplan

We maken hiervoor een onderhoudsplan waarin alle werkzaamheden zijn opgenomen en ook de evaluatiemomenten met u of uw manager. Ook wanneer u een bijzonder evenement organiseert nemen wij dit op in de onderhoudskalender zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw tuin en terrein er dan op zijn mooist bijligt.

Heldere afspraken en een betaalbare service

U kunt Hovenier Roel Zuidema inschakelen voor incidenteel onderhoud, maar ook een- of meerjarige contracten afsluiten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het beheer van uw bedrijfsterrein volledig aan het  hoveniersbedrijf over te laten.

Verwante informatie

Meer informatie?

Voor meer info en vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?