ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Contract voor grafverzorging

contracten grafverzorging en grafonderhoudHet is mogelijk een contract af te sluiten voor uw grafonderhoud. Hovenier Roel Zuidema biedt verschillende contracten aan wanneer u het grafonderhoud wilt uitbesteden.

Periodiek onderhoud verzekerd!

Afhankelijk van uw wensen kunt u er voor kiezen een van de contracten voor grafverzorging af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd van periodiek grafonderhoud. Daardoor kunt u de grafverzorging los laten en kunt u er van uitgaan dat het graf altijd netjes onderhouden is.

Contracten op maat!

Hovenier Roel Zuidema is actief in de provincies Drenthe en Overijssel. Wij bieden contract voor grafonderhoud en grafverzorging op maat. Daarbij staan uw wensen centraal. Welke werkzaamheden bij grafonderhoud moeten worden uitgevoerd? Vindt u het belangrijk dat er extra aandacht voor grafverzorging is bij speciale situaties zoals een verjaardag, de trouwdag, de dag van overlijden?

Verwante informatie

Grafverzorging in Drenthe en Overijssel

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema, actief in de provincies Drenthe en Overijssel, verzorgt het onderhoud van graven. Wanneer u niet in staat bent tot grafverzorging, gaan wij met u in gesprek. Hier gaan wij kijken wat uw wensen zijn en wij doen u een voorstel. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van het graf, grafbeplanting, plaatsen van bloemstukken. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neemt u dan contact met ons op!

grafverzorging Hoogeveen

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?