ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Grafverzorging in speciale situaties

Grafonderhoud grafverzorging Drenthe OverijsselEr komt een bijzondere data aan waarbij u speciaal aan een dierbare moet denken. U kunt denken aan:

 

Niet zomaar voorbij laten gaan!

Het is voor u heel belangrijk om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom wilt u bij deze speciale gelegenheid bijvoorbeeld een bloemetje op het graf plaatsen. Hovenier Roel Zuidema kan samen met u kijken wat uw wensen zijn ten aanzien van de grafverzorging of de grafbeplanting. Wij kunnen u adviseren over passende grafbeplanting.

Uw wens centraal

Daarbij zorgen wij ervoor dat uw wens uitgevoerd wordt en dat op de desbetreffende dag alles netjes voor u geregeld is. Wij vinden het belangrijk om hier erg respectvol mee om te gaan in uw belang.

Betrokkenheid blijft, zelfs op afstand!

Na iedere grafverzorging maken wij een foto zodat u kunt zien wat het eindresultaat is. Zodat u zelfs van afstand betrokken blijft bij uw grafonderhoud.

Verwante informatie

Grafverzorging in Drenthe en Overijssel

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema, actief in de provincies Drenthe en Overijssel, verzorgt het onderhoud van graven. Wanneer u niet in staat bent tot grafverzorging, gaan wij met u in gesprek. Hier gaan wij kijken wat uw wensen zijn en wij doen u een voorstel. Hierbij kunt u denken aan de aanleg en inplanten van de graftuin als laatste rustplaats, verzorgen van het onderhoud van het graf, toezicht en melden van onregelmatigheden: verzakking, schade, diefstal, wij kunnen ook zorg dragen voor  bloemstukken.  Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neemt u dan contact met ons op!

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?