ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Onderhoudsplan voor uw tuin of bedrijventerrein

De tuinservice van Hovenier Roel Zuidema is gebaseerd op het onderhoudsplan voor uw tuin dat wij tijdens de inventarisatie met u maken. We komen bij u langs en samen met u bekijken we uw tuinwensen en wat uw tuin aan onderhoud nodig heeft.

Inventarisatie onderhoudscontract groenvoorzieningsbedrijf

In het onderhoudsplan nemen wij afhankelijk van de situatie precies op welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Uiteraard verschilt dit per periode en alle tuinarbeid is seizoensgebonden. Een onderhoudsplan ziet er dus bij iedere tuin weer anders uit. Het is als het ware een omschrijving van het tuinbestek in uw situatie.

Groenverzorgen en aandachtspunten per seizoen

Hoe gedetailleerd we het ook omschrijven in een onderhoudsplan voor uw tuin: u zult zien dat het vaak anders uitpakt. De ene keer is er een droge zomer, de andere keer een natte zomer. Soms duurt de winter tot april terwijl u in oktober nog in de tuin kunt zitten. Hoveniersbedrijf Roel Zuidema weet daar flexibel mee om te gaan. Door die tuinservice te leveren die u verwacht.

Wat staat er in een onderhoudsplan?

Een onderhoudsplan is een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Om een paar zaken te noemen:

Op deze wijze kunnen we uw onderhoudsplan vaststellen. Wat wilt u dat er gaat gebeuren?

Een onderhoudsplan is communicatie

Een onderhoudsplan maken doen wij samen. Hovenier Roel Zuidema weet vaktechnisch precies wat er gebeuren moet met uw planten, bomen en gazon. Maar u weet precies hoe u het graag zou willen hebben. Samen komen wij tot een plan dat afgestemd is op uw wensen maar ook op uw budget.

Onderhoudsplan tuin of bedrijventerrein

Basis voor een offerte

Een onderhoudsplan is basis voor een offerte. Hebben we de inventarisatie klaar dan kunnen we u een prijsopgaaf doen toekomen. Het maakt nogal verschil of we wekelijks een gazon van 12 vierkante meter moeten maaien of dat we tweemaal per week een gazon van 400 vierkante meter moeten maaien.

Onderhoudsplan = afspraak is afspraak

Een onderhoudsplan geeft tevens een stevige basis voor de samenwerking. Want u en wij weten exact wat er is afgesproken. Hoveniersbedrijf Roel Zuidema staat voor de gemaakte afspraken en wijn aanspreekbaar op gemaakte afspraken.

Voor bedrijven en particulieren

Een onderhoudsplan maken wij voor bedrijven en particulieren. Ook de onderhoud van een bedrijfsterrein of van een bedrijfstuin brengen wij via een onderhoudsplan in kaart.

Onderhoudsplan klaar?

Wanneer het onderhoudsplan klaar is bespreken we de contractvorm. Hoveniersbedrijf Roel Zuidema biedt een tweetal contractvormen op maat. Zie hiervoor:

Verwante diensten

Verwante informatie

 


 

Een onderhoudsplan opstellen?

 

Wij kijken graag met u mee om te kijken wat de beste aanpak is.

Vraag onmiddelijk een offerte aan

 


 

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?