ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Aanleg van jouw gazon

In Nederland wordt de totale oppervlakte aan gras geschat op 300 miljoen m2. Gras is een mooi en praktisch product. Het is ideaal voor spelende kinderen, en maakt, mits goed onderhouden, een mooie frisse indruk. Hoveniersbedrijf Roel Zuidema kan je helpen bij het ontwerp van jouw gazon maar ook bij de aanleg en het onderhoud van het gazon.

Advies omtrent de aanleg en het onderhoud

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema adviseert je rondom de aanleg van jouw gazon, de keuze van jouw graszoden, graszaad etc. rekening houdend met het ontwerp van jouw gazon.

Aanleg gazon en gras

Het juiste advies bij de aanschaf van graszoden

Er zijn vele soorten gras te koop. Deze verschillen in kleur en gebruiksmogelijkheden. Gras is makkelijk in onderhoud en een ideale tegenhanger van levenloze elementen als bestrating. Bij hovenier Roel Zuidema kunt je terecht voor het bestellen, aanleggen en onderhouden van graszoden. In goede samenwerking met leveranciers kunnen wij je kwaliteit bieden.

Het juiste advies bij de aanschaf van graszaad

Graszaad is net als graszoden te koop in tal van soorten en mogelijkheden. Wij adviseren je over het juiste graszaad, rekening houdend met de ligging van jouw tuin. Hebt je een droge tuin of een vochtige tuin? Hebt je een zonnige tuin of juist een schaduwrijke tuin? Wil je een kindvriendelijke tuin? Al deze aspecten bepalen de keuze voor het juiste graszaad.

Aanleg graszoden in de tuin

Gazonaanleg

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema kan voor je de totale gazonaanleg verzorgen. Van het verwijderen van het onkruid, bomen of struiken, het egaliseren van de grond, graszoden leggen of graszaad inzaaien tot de volledige afwerking die daarbij hoort. Zie ook:

Grond frezen

Soms is het nodig om voor de aanleg van het gazon de grond te frezen of om te spitten. Dit is echter niet altijd nuttig. Wij kunnen je een passend advies geven.

Meld je aan voor de kalkroute

Elk voor- en najaar de tuin voorzien van de juiste hoeveelheden kalk om planten te doen floreren? Meld je aan voor de kalkroute van Hovenier Roel Zuidema.

Graszoden voor aanleg van het gazon

Wat kunnen wij voor je doen:

Hovenier Roel Zuidema kan voor jou zowel het ontwerp van het gazon, de aanleg van het gazon als het onderhoud van het gazon verzorgen. Wij kunnen je helpen wanneer je:

In alle gevallen gaan wij eerst in gesprek om te achterhalen waar jouw exacte wens ligt. Aan de hand hiervan komen wij met een passend voorstel. Zodoende kunt je zich ook een beeld vormen bij het kostenplaatje.

Verwante informatie

Diensten 

Contact

Hebt je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

 


 

Aanleg van jouw gazon uit handen geven?

 

Wij kijken er naar uit om onze kennis te delen

Vraag onmiddelijk een offerte aan

 


 

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?