ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Tuin te koopLaat de woning taxeren na restyling van de tuin

Wilt u uw huis verkopen? Dan is uiteraard een taxatie nodig door de makelaar. Maar wanneer uw tuin in optimale staat is, zal de taxatie hoger uitvallen. Goed tuinonderhoud zorgt voor waardestijging woning. Het is dus van belang om uw woning en tuin verkoopklaar te maken, voordat de makelaar op bezoek komt.

Tuinrenovatie en Verkoopstyling

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema kan u ondersteunen bij de verkoop van uw woning. Door samen met u de omgeving te bekijken waar uw woning staat, wat er te koop is aan vergelijkbare woningen en hoe uw woning zich kan onderscheiden. Een goede presentatie van uw tuin en woning kan namelijk net het verschil maken. Hovenier Roel Zuidema kijkt met u mee maar dan door de ogen van een mogelijke koper.

Plan van aanpak

Daarna volgt een plan van aanpak. Hoe zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw woning en dus uit uw tuin haalt? Tuinonderhoud betaalt zich terug. Het is een investering die u terug zult verdienen wanneer de woning wordt verkocht.

Uw tuin en uw woning moet opvallen!

Wilt u kansrijk zijn bij de verkoop van uw woning dan moet uw woning opvallen. Echter: uw tuin geeft een eerste indruk wanneer een mogelijke kijker of koper bij uw huis langs rijdt. Een goed aangelegde tuin maakt het verschil en kan de verkoop van uw woning versnellen.

Verwante informatie

Onze diensten

Adviesgesprek rond verkoopstyling van uw tuin?

Wilt u met ons in contact komen en advies rond het ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin of bedrijfsterrein? Neemt u gerust contact met ons op.

tuinmarketing en restyling van de tuin

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?