ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Boomstronken laten verwijderen?

Wanneer een boom is omgezaagd of omgewaaid (en opgeruimd) dan blijf je altijd nog zitten met de boomstronk. Boomstobben zijn doorgaans lastig te verwijderen zeker wanneer het een oudere boom betreft. Wij frezen of verwijderen jouw boomstobben of boomstronken. Uiteraard beschikken wij over de juiste gereedschappen om deze werkzaamheden professioneel voor u te kunnen uitvoeren zoals een stobbenfrees.

Waarom boomstronken verwijderen?

Vaak is een boomstronk een hinderlijk obstakel in je tuin. De boomstronk heeft geen nuttige functie in je tuin maar het lukt je ook niet om deze zelf te verwijderen. Het is met name hinderlijk wanneer je:

Het verwijderen van een boomstronk is geen makkelijk klus. Hier is doorgaans specialistisch materiaal voor nodig. Daarom is het raadzaam een hovenier in te schakelen.

Boomstronk of boomstobben verwijderen of frezen

Bomen kappen

Vaak blijft een boomstronk achter wanneer een boom gekapt is. Wil je echter dat wij een boom voor je weghalen inclusief de boomstronken dan verzorgen wij ook het vellen, kappen en rooien van bomen voor jou.

Boomstobben uitgraven, kan dat?

Kan een boomstronk uitgegraven worden? Wanneer je te maken hebt met een klein boomstob dan kun je deze waarschijnlijk zelf nog uitgraven. Toch blijkt vaak dat de boomstronk al zo diep geworteld is dat uitgraven vrijwel onmogelijk is.

Gebruik stobbenfreeste huur stobbenfrees Hoogeveen

Wij kunnen de boomstronken in jouw tuin op professionele wijze verwijderen. Wij hebben bijvoorbeeld de beschikking over een stobbenfrees. Met een stobbenfrees frezen wij de boomstronk en de wortels in de grond tot snippers. Het hout wordt tot snippers en pulp vermalen. Het is een buitengewoon efficiente methode om boomstronken te verwijderen.

Wanneer de boomstob is verwijderd ben je nog niet klaar!

Wanneer de boomstob of boomstronk verwijderd is ben je nog niet klaar. Natuurlijk moet het gat gedicht worden in jouw tuin of op het bedrijfsterrein. Wellicht moet de sierbestrating opnieuw aangelegd worden of moet het gazon opnieuw aangelegd worden. Wij kunnen al deze werkzaamheden voor je uitvoeren zodat jouw tuin en weer in optimale staat bij ligt.

Recycling en afvoeren snoeihout

Uiteraard recyclen wij waar mogelijk jouw snoeihout. Vaak is dit te hergebruiken in jouw tuin. Bovendien is snoeihout om praktische reden makkelijker te versnipperen en dan af te voeren.

Boomstronk of boomstob verwijderen?

Verwante informatie

Diensten 

Contact

Hebt je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

 


 

Boomstronken laten verwijderen?

 

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken.

Vraag onmiddelijk een offerte aan

 


 

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?