ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

-AANBIEDING- Takken en snoeihout versnipperen en afvoeren

Dikwijls komt het voor dat wij de vraag krijgen om stapels takken te versnipperen die zijn vrijgekomen bij tuinklussen of snoeiwerkzaamheden in het najaar. Het afvoeren van deze takken is vaak nog een hele klus. Onderstaande aanbieding geeft je de mogelijkheid om op een simpele manier van je afval af te komen.

Snoeihout en takken laten versnipperen

Wanneer jezelf nog prima de tuin kunt snoeien maar geen raad weet met de snoeiresten dan komen wij bij je langs om dit ter plekke te versnipperen. Het principe werkt heel simpel: je biedt het snoeihout aan op de oprit of in de berm aan de straatkant van jouw woning. Wij rijden in het najaar een vaste route om dit in een mum van tijd te verhakselen. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze route. Wij zijn actief in Overijssel en Drenthe.

boom snoeien

Voorwaarden versnipperen takhout

In principe kan alles tot een diameter van 18 cm door ons versnippert worden. We zullen zelf de machine bedienen en waar nodig met de kettingzaag het snoeihout in kleinere stukken zagen zodat het makkelijk verwerkt kan worden. Sommige splitsingen van bomen kunnen net te groot zijn, deze zullen we dan ook inkorten zodat ze wel door de opening van de machine passen.

Welke tuinresten kunnen in de tuinhakselaar?

Hergebruik van houtsnippers

De houtsnipper kun je zelf gebruiken als bodembedekker in de tuin indien je dit wenst.

Houtsnippers zijn een ideale aanvulling als bodembedekker in de borders. Daarbij levert je dit de volgende voordelen op:

Kosten afvoeren tuinhout

Wij rekenen de volgende prijzen:

Verhuur takkenhakselaar


€25,-
* per adres
*exclusief BTW
 

Afvoer houtsnippers
€15,-
* per adres
* tot max 1 kuub verwerkte houtsnippers
* exclusief BTW

Wij rekenen geen voorrijkosten

Ja, ik wil mij nu aanmelden

Tuinhout versnipperen regio Hoogeveen Drenthe

Het is een feit dat niet ieder huishouden de beschikking heeft over een aanhanger. Toch heeft iedereen wel een tuin die onderhouden moet worden. In de gemeente Hoogeveen kan tot 1000 kg per adres vrij op naam tuinafval gestort worden bij het afvalverzamelpunt. Het transport van de vrijgekomen takken leveren de grootste problemen op. Wanneer je in de regio Hoogeveen een vakantiewoning bezit verzorgen wij de afvoer van takken ook op bungalow- en vakantieparken.

Snoeihout en takken hakselen en verwijderen drenthe en overijssel

Takken en snoeihout afvoeren in Drenthe

We werken een vaste route af in het najaar 2015 in de gehele provincie Drenthe in de Gemeente Hoogeveen, Assen, Beilen, Emmen, Meppel, Roden, Borger, Coevorden en omliggende dorpen Hoogeveen, Noordscheschut, Hollandscheveld, Pesse, Elim, Nieuwlande, Stuifzand, Nieuweroord, Fluitenberg, Tiendeveen enz

Takkenversnipperaar voor afvoeren snoeihout Overijssel

We zullen ook een vaste route in de Provincie Overijssel gaan rijden om zowel bij particuliere tuinen als bedrijfstuinen het snoeihout te verwerken tot houtsnippers.

In Overijssel zullen wij de volgende plaatsen aandoen Almelo, Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Nijverdal, Kampen, Ommen, Raalte, Rijssen, Holten, Staphorst, Rouveen, Hasselt, Genemuiden, Zwolle, Vriezenveen, Hengelo, Gramsbergen, Steenwijk.

Boom volledig laten verwijderen?

Zelf geen materiaal om een boom of grote struik te verwijderen, wij kunnen dit ook voor je uitvoeren. Mocht je hier gebruik van willen maken neem dan contact met ons op.

Tuinonderhoud najaar 2015 uitbesteden?

Wanneer het je aan kennis of kracht ontbreekt om deze tuinklussen zelf uit te voeren kun je dit ook overlaten aan ons. We maken een afspraak met jou en komen vrijblijvend langs om het werk te bekijken we zullen hierin bespreken wat er gebeuren moet om de  tuin winterklaar te maken.

Aanmelden voor de route?

Via onderstaand formulier kun je je zich inschrijven voor onze route. De route wordt gereden in het najaar. Door onderstaand formulier in te vullen kunt jij je eigen voorkeur kenbaar maken. Wij nemen contact met je op voor de verdere afwikkeling.

* Geef bij uw vraag aan dat je je aan wilt melden voor de route om takken en snoeihout af te voeren.

Uw gegevens

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?