ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Tuinontwerp

Een tuin aanleggen begint met een goed tuinontwerp. Hovenier Roel Zuidema luistert eerst naar uw wensen en in nauwe samenspraak met u komt er een ontwerp tot stand.  Een tuinontwerp begint met een inventarisatie van uw tuinwensen. De een houdt van tuinieren terwijl de ander eerder kiest voor een onderhoudsvrije tuin vanwege tijdgebrek of gebrek aan affiniteit met tuinieren. Hierdoor bent u verzekerd dat u de tuin krijgt die bij u past.

Tuinarchitect en tuinontwerp

Tuinontwerp: stap voor stap

Samen bekijken we de mogelijkheden en hierdoor ontstaan aantrekkelijke tuinen in verschillende stijlen. Vanzelfsprekend zijn er vragen. Wat voor soort tuin wilt u? Wordt het een klassieke, landschappelijke of moderne tuin? Hoeveel tijd wilt u aan het onderhoud besteden?  Hoe breed wordt de oprit?

Hoe lopen de voetpaden? Wilt u een vijver of een ornament? Moeten er kinderen kunnen spelen in uw tuin? Kortom; het gaat erom wat u belangrijk vindt en waar uw tuin aan moet voldoen! Samen met u zorgen wij ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw tuin.

Tuinontwerp in 3D

Indien gewenst verzorgen wij voor u een tuinontwerp in 3D. Onderstaand treft u een voorbeeld:

Ligging van de tuin: zon en schaduw

Uiteraard is de ligging van de tuin bij het tuinontwerp van groot belang. De mate van zonlicht en schaduw, de hoeveelheid zon of schaduw zijn doorslaggevend bij keuzes voor de beplanting, de plaats van het terras. Is uw tuin gelegen op het Noorden, Zuiden, Oosten of Westen?

Totaalplan

Een tuinontwerp is een totaalplan en omvat alle aspecten zoals:

Een goed plan is het halve werk

Een tuinontwerp is doorslaggevend voor het welslagen van uw tuinwensen. Maar uiteraard blijft Hoveniersbedrijf Roel Zuidema niet steken in het maken van plannen. De tuinaanleg wordt met de grootste zorg en deskundigheid uitgevoerd, zodat u er jarenlang plezier van hebt. Alle planten en materialen die in de tuin verwerkt worden, zijn van uitstekende kwaliteit. Ook kunnen wij het tuinonderhoud voor u verzorgen.

Verwante informatie


 

 

Deskundig tuinontwerp?

 

Voor vrijblijvend advies neemt u contact op

Vraag onmiddelijk een offerte aan

 


 

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?