ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Terreinverharding parkeerplaats of bedrijfsterrein | Hovenier Roel Zuidema

Wilt u uw terrein of erf laten verharden dan bent u bij Hovenier Roel Zuidema aan het adres. Met behulp van puinverharding, bestrating of stelconplaten zorgen wij voor een stevige ondergrond van uw bedrijfsterrein.

Stelconplaten aanleggen

Stelconplaten bieden een ideale basis voor terreinverharding. Wij brengen in kaart hoe zwaar de belasting van een ondergrond. Het verschil tussen de belasting van een heftruck of vrachtwagens met opleggers is groot. Deze afweging nemen wij mee in de keuze van het materiaal.

Werkwijze

Bij het aanleggen van betonplaten (stelconplaten) zorgen wij in basis voor een stabiele ondergrond. Dit is om te voorkomen dat bij hoge belasting scheuren ontstaan. Bij een zachte onderlaag starten wij met een gebroken puinlaag. Hier komt zand op. Deze laag verdichten wij met een zware trilplaat.

Zandbed egaliseren

Het egaliseren is een bezigheid die accuraat werken vereist. Wanneer dit slordig wordt gedaan bestaat de kans dat betonplaten gaan scheuren.

Soorten betonplaten

Er zijn diverse soorten betonplaten verkrijgbaar. Dit is ook afhankelijk van de eisen die gesteld worden. Een boerenbedrijf kiest vaak voor platen met een gebezemde laag. Dit heeft als voordeel dat dieren meer grip hebben op de ondergrond.

Aanleg bedrijfsterreinen

Bij bedrijfspanden, transportbedrijven en parkeerplaatsen voor vrachtwagens worden deze platen vaak verwerkt. Wilt u meer informatie over de verharding van uw terrein.

Tips en adviezen bij sierbestrating

Hovenier Roel Zuidema zette aantal tips en adviezen met betrekking tot sierbestrating voor u op een rij:

Contact

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Neem vrijblijvend contact op met hovenier Roel Zuidema.

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?