ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Tuin leeghalen en planten afvoeren

Eén van de eerste taken bij een tuinrenovatie is dat uw tuin wordt leeggehaald en dat de oude planten worden afgevoerd. Hoveniersbedrijf Zuidema kan u daarbij ondersteunen.

Plan de campagne is belangrijk

Belangrijk bij tuinrenovatie is dat er een duidelijk achterliggend plan op tafel ligt. Het gaat er immers niet alleen om dat oude beplanting wordt verwijderd en afgevoerd of dat uw oude schutting of hekwerk wordt verwijderd? Tuinrenovatie biedt ook een goede kans om bijvoorbeeld uw tuin op te hogen, drainage aan te leggen indien uw tuin te nat is, grondverbetering toe te passen of een beregeningsinstallatie aan te leggen.

Planten verwijderen en afvoeren

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin moeten eerst alle planten worden verwijderd en afgevoerd. Uw tuin moet letterlijk worden schoongemaakt voordat u kunt beginnen met de aanleg van de nieuwe tuin. Iedere tuinrenovatie begint met opruimen en verwijderen. Of zoals de volksmond zegt: het moet eerst erger worden voordat het beter wordt.

Verwante informatie

Offerte of prijsopgaaf

Wilt u een offerte of prijsopgaaf van ons ontvangen? Graag maken we een inventarisatie van uw wensen waarna we u een prijsopgaaf doen toekomen.

 

 

 

 

 

 

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?