ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Vijver verwijderen uit de tuin?

Bij een tuinrenovatie kan het gebeuren dat u de vijver wilt verwijderen uit uw tuin. Daar kunnen tal van redenen voor zijn. Hovenier Roel Zuidema kan u daarbij ondersteunen.

De mogelijkheden:

Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

Vijver droog maken

Een eerste stap is om de vijver droog te maken. Maar uiteraard moeten de vissen eerst een andere bestemming krijgen, hetzij in een nieuw aan te leggen vijver, hetzij in een andere vijver. Daarna kan de vijverfolie verwijderd worden wanneer dit aanwezig is.

vijver verwijderen uit de tuin

Vijver dichtgooien

Een vijver kan ook dichtgegooid worden. De redenen kunnen divers zijn. Klanten willen een nieuwe aanzicht voor de tuin of kiezen voor het dichtgooien van de vijver i.v.m. de veiligheid van de kinderen.

Wat wij doen:

 


 

- Klantervaring vijver dichtgooien -

 
''De afgelopen maand heeft hovenier Roel Zuidema een groot project bij ons gedaan. Hij heeft in 1,5 dagen een stuk onbegaanbare tuin (200m2) toegankelijk gemaakt en in 5 dagen een grote vijver (500m2) dichtgestort en de grond geschikt gemaakt voor een nieuwe bestemming. Het benodigde materieel zoals minigraver en shovel werden vlot bediend. De omgang met Roel Zuidema is vriendschappelijk en soepel. Hij levert uitstekend werk en schroomt niet om iets extra's te doen. Zo werd een grote aanhanger vol met onbruikbare smerige natte vijverfolie gratis afgevoerd. Petje af!.''

 


 

Vijver dempen

Afhankelijk van de staat van de grond onder de vijver kunnen we uw vijver dempen. Soms is het goed om te bekijken of er een harde onderlaag onder de vijver zit. In dat geval zal het regenwater op termijn moeilijk weg kunnen. Dus zomaar de vijver dempen is niet verstandig.

 


 

- Klantervaring vijver dempen -

 
''Roel heeft onze vijver dichtgegooid. Keurig en accuraat gewerkt. Contact was prettig. Hij spreekt alles goed af en komt zijn beloften na. We laten nu graag onze voortuin door hem opknappen.''

 


 

Vijver inslinken

Een gedempte vijver kan inslinken. Dus is het zaak om nog even te wachten met een andere bestemming zoals het inzaaien van gazon of het leggen van graszoden.

Verwijderen vijver uit de tuin

Tuinrenovatie begint bij opruimen

Iedere tuinrenovatie begint met opruimen en verwijderen. Of zoals de volksmond zegt: het moet eerst erger worden voordat het beter wordt. Maar het is wel van belang om vooraf keuzes te maken hoe de nieuwe tuin eruit moet zien. Een tuinontwerp is derhalve van belang.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde diensten

Contact

Hebt u vragen of wilt u advies? Neem nu contact met ons op ..

 


 

Vijver uit de tuin verwijderen?

 

Tal van tevreden klanten gingen u voor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 


 

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?