ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Nieuwe woning gekocht? Nu de tuin nog!

Wanneer u een nieuwe woning gebouwd of gekocht hebt, zijn er extra unieke kansen voor uw tuin. Uiteraard kunt u dat ook bij een bestaande woning of tuin bereiken maar dan moet er een tuinrenovatie plaatsvinden. Bij nieuwbouw wordt de tuin kaal opgeleverd. Dus kunt u de tuin geheel naar uw smaak ontwerpen en aanleggen.

aanleg en onderhoud tuinterras

De stijl van uw woning en uw tuin kunnen samenvloeien!

Bij een nieuwbouwwoning kan hoveniersbedrijf Roel Zuidema een tuinontwerp voor u maken die geheel aansluit bij de inrichting van uw woning. We kunnen ervoor zorgen dat uw woning en uw tuin een bepaalde eenduidige sfeer vertolken die precies bij u past.

Sierbestrating en terras

Wanneer u het ontwerp voor de bestrating laat maken is het mogelijk die sfeer te kiezen die bij uw woning past. De sierbestrating kan een sfeer uitademen die precies past bij de plavuizen in de hal van uw woning. Zoals een woning en tuin een bepaalde stijl hebben, kunnen we bij bestrating materialen ook diverse stijlen onderscheiden. Denk hierbij aan nostalgisch, klassiek Daarnaast is bestrating, net als huis en tuin, aan trends onderhevig.

Uw tuinterras als verlengstuk van de woning

Wilt u een tuinterras als verlengstuk van uw woning? Zodat u zomers de deuren openzet en u gelijk het ontbijt op het terras kunt nuttigen?

Buiten achter de laptop?

Of wilt u een kantoortuinterras zodat u bij de zomerdag ook buiten aan het werk kunt. Omdat uw tuin nieuw is kunnen wij de aansluitingen voor u aanleggen.

Barbecue op het tuinterras

Houdt u van barbecueën? Samen met uw familie of vrienden? Zullen wij meteen in het ontwerp rekening houden met uw wensen?

Zoals u het wenst: zo komt het eruit te zien!

Of het nu om kleurstelling gaat, stijl, de keuze van de sierbestrating, de uitstraling van uw tuinterras: u kunt precies die tuin creëren die past bij uw woonwensen en tuinwensen. Daarom begint Hoveniersbedrijf Roel Zuidema altijd met een inventarisatie van uw tuinwensen.

Mogelijk tuinontwerpen

In principe zijn alle tuinontwerpen mogelijk zoals:

Verwante informatie

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema verzorgt niet alleen het ontwerp van uw tuin maar ook:

Meer informatie?

Voor meer info en vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?