ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Ben ik verantwoordelijk voor grafonderhoud?

onderhoud kerkhofJa, u bent zelf verantwoordelijk voor het grafonderhoud. Vaak zorgt de gemeente, of de eigenaar van de begraafplaats voor het onderhoud van de paden en het groen. U bent zelf echter verantwoordelijk voor de grafverzorging. Hierbij kunt u denken aan het schoonhouden van de grafsteen en het bijhouden van de grafbeplanting.

Ik ben niet in staat om het graf te verzorgen

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema verzorgt het grafonderhoud in de provincies Drenthe en Overijssel voor u. Wij maken een afspraak waarin u uw wensen kenbaar maakt. In dit gesprek zullen wij u onze werkwijze t.a.v. grafonderhoud voorleggen.

Mogelijke werkzaamheden

De werkzaamheden voor grafonderhoud en grafverzorging kunnen uiteenlopen van de aanleg en het onderhoud van de graftuin of beplanting, het reinigen van de steen, snoeiwerkzaamheden etc. Zie ook: werkzaamheden bij grafonderhoud en grafverzorging.

Verwante informatie

Grafverzorging in Drenthe en Overijssel

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema, actief in de provincies Drenthe en Overijssel, verzorgt het onderhoud van graven. Wanneer u niet in staat bent tot grafverzorging, gaan wij met u in gesprek. Hier gaan wij kijken wat uw wensen zijn en wij doen u een voorstel. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van het graf, grafbeplanting, plaatsen van bloemstukken. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neemt u dan contact met ons op!

grafverzorging Hoogeveen

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?