ruim 45 tevreden klanten
Vrijblijvend advies? Bel 0528 354196
Gratis advies aanvragen

Uw persoonlijke wensen bij grafonderhoud

onderhoud beplanting begraafplaatsHet grafonderhoud van Hovenier Roel Zuidema is gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Wij komen bij u langs en samen met u bekijken wij welke wensen u hebt ten aanzien van het grafonderhoud. Wij begrijpen dat het vaak om emotionele situaties gaat en zullen uw wens dan ook met zorg behandelen.

Inventarisatie van uw wensen

Wij gaan met u in gesprek. U geeft aan wat u belangrijk vind in het grafonderhoud. Misschien vindt u de grafbeplanting heel belangrijk? Of wilt u graag dat het graf periodiek schoon wordt gemaakt.

Eenmalig of een contract

Grafbeplanting

Vindt u het belangrijk dat er voor een bepaalde datum een bloemstuk op het graf wordt geplaatst dan kunt u dit vooraf aangeven en dan zorgen wij dat dit tijdig gebeurd. Hebt u geen idee wat voor grafbeplanting u het beste kunt gebruiken? Wij adviseren u hierbij. Wij kunnen u laten zien welke opties er zijn en samen tot een mooie, gepaste grafbeplanting komen.

Melden van schade

Mocht er sprake zijn van schade en/of onregelmatigheden aan het graf dan zal Hovenier Roel Zuidema hierover contact opnemen om dit te melden.

Verwante informatie

Grafonderhoud in Drenthe en Overijssel

Hovenier Roel Zuidema kan in Drenthe en Overijssel het grafonderhoud voor u verzorgen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende gesprek? Neemt u dan contact met ons op!

grafverzorging Hoogeveen

search

Kennis maken

Roel Zuidema is de oprichter van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema.

Hovenier Drenthe en Overijssel

Online tuinieren?

Meld je aan voor onze facebookgroep tuindingen, maak tuinvrienden en ontvang handige tips en adviezen.

Online tuinieren

Dit moet je lezen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Onderhoud tuin voorjaar

Tuin voorjaarsklaar? 40 handige tips

buxusrups of buxusmot

Overlast buxusmot in de tuin?