Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Dalen tuinrenovatie

Wanneer u een bestaande woning gaat huren of kopen kan de tuin wel eens tegenvallen. Een tuinrenovatie is dan noodzakelijk zodat je die tuin krijgt die bij je past. Bij een nieuwbouwwoning is dit veel minder het geval en kun je direct de tuin naar uw smaak ontwerpen. (zie ook: tuinontwerp bij nieuwbouwwoning unieke kans).

Tuinrenovatie begint met een inventarisatie

Ook een tuinrenovatie begint met een inventarisatie van uw wensen. Hovenier Roel Zuidema kan namelijk precies dat ontwerp van uw tuin maken dat u wenst. Daarmee wordt met diverse factoren rekening gehouden.

Tuinrenovatie: alles is mogelijk

Tuinrenovatie kun je zo breed benaderen als je maar wilt. Je kunt denken aan de renovatie van bestrating, terrassen en beplanting maar ook aan de renovatie een complete tuin. In de loop van de jaren hebben wij een aantal tuinrenovaties uitgevoerd. Dit hebben wij gedaan bij deze renovaties: Renovatie schutting Renovatie van de vijver Renovatie van de bestrating Renovatie van het terras Vernieuwen en vervangen van beplanting Herinrichting van borders Herinrichting van complete tuinen Vervanging van de tuinverlichting Opnieuw inrichten van tuinpaden Renovatie van tuintrappen

Waarom de tuin renoveren?

Tuinrenovatie is om verschillende redenen aantrekkelijk. Volwassen beplanting kan hergebruikt worden, waardoor de nieuwe tuin onmiddellijk een volwassen uitstraling heeft. Tuinrenovatie is dankzij hergebruik ook goedkoper dan de aanleg van de volledig nieuwe tuin.

Wanneer is tuinrenovatie zinvol?

Als een tuin moeilijke delen heeft, zoals donkere of schrale hoeken. Als het evenwicht tussen huis en tuin zoek is, bijvoorbeeld na een verbouwing. Als de tuin niet langer aansluit bij jouw wensen. Als de tuin op leeftijd is en het onderhoud daardoor intensiever is geworden Wanneer jouw woning te koop staat en je wilt jouw woning en tuin verkoopklaar maken

Regio Dalen

Professioneel ontwerp, aanleg, onderhoud en verzorging van uw tuin in de regio Coevorden voeren wij uit o.a. in ’t Haantje, Aalden, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen Oosterhesselen, Schoonoord, Schoonoord , De Kiel, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjteskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

  • tuinontwerp Dalen
  • tuinonderhoud Dalen
  • tuinaanleg Dalen
  • tuinrenovatie Dalen
  • tuinservice Dalen

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter