Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Diever Ontwerp landschappelijke tuin

Voor een ontwerp van een landschappelijke tuin in de regio van de gemeente Westerveld kun je terecht bij tuinarchitect en hovenier Roel Zuidema. Wij zorgen bij de landschappelijke tuin maar ook bij de boerderijtuin of dorpstuin altijd voor een eenheid met jouw woonomgeving.

vijveraanleg

Tuinontwerp begint met luisteren

Een tuinaanleg begint niet met het tuinontwerp. Er gaat nog iets aan vooraf. En dat is een grondige inventarisatie van jouw tuinwensen. Hovenier Roel Zuidema gaat graag met jou in gesprek over wat uw wensen precies zijn (inventarisatie van uw wensen) als het gaat om jouw ideale droomtuin.

Tuinaanleg

Natuurlijk komt het moment dat wij los gaan. Uw sierbestrating aanleggen, drainage aanleggen wanneer uw tuin te vochtig, een beregeningssysteem plaatsen wanneer uw tuin erg droog is, de juiste beplanting plaatsen precies in de kleurstelling die u graag wilt, een erfafscheiding plaatsen.

Tuinonderhoud in de Gemeente Westerveld

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is actief in de gemeente Westerveld: Professioneel ontwerp, aanleg, onderhoud en verzorging van uw tuin in de regio Diever voeren wij uit o.a. in Boschoord, Boterveen, Busselte, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Eemster, Eursinge, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Het Moer, Het Schier, Holtien, Holtinge, Holtland, Kalteren,Leggeloo, Lhee, Lheebroek, Molenstad, Nijensleek, Oldendiever, Oude Willem, Ten Have, Uffelte, Veendijk, Veenhuizen, Veldhuizen, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Westeinde, Wilhelminaoord, Wittelte, Zorgvlied.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

  • landschappelijke tuinontwerp Diever
  • tuinarchitect Diever
  • tuinontwerp Diever
  • tuinaanleg Diever
  • hovenier Diever
  • tuinonderhoud Diever

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter