Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Erkend hovenier in AA en Hunze

Om jarenlang van uw droomtuin te kunnen genieten, is het van belang dat er jaarlijks met een vakkundig oog naar het onderhoud van de tuin wordt gekeken

Tuinonderhoud is de basis

Onderhoud is de basis van het vak. Voor veel vaste klanten die we ondersteuning bieden bij het onderhoud, is de regelmaat in het bijsturen van een tuin op totaalbeeld, verdeling van ruimte en massa, kleur- en bladvariaties in de borders een grote meerwaarde. In tegenstelling tot alleen het onkruid weg schoffelen, geeft deze aandacht op termijn de minste kosten en een jaarrond prettig beeld. Daarnaast is het ontzettend leuk om van een “verwaarloosde” tuin weer iets moois van te maken.

Viltlaag gazon

Wat is ons aandeel in een verzorgde tuin?

Onderhoud plegen wij in de breedste zin van het woord! Dit kan zijn het onderhoud van uw net aangelegde tuin, een bestaande tuin bij uw nieuwe woning, het onderhoud van een tuin bij uw bedrijfspand of de tuin rondom uw flatgebouw. Ook het onderhoud van grotere privé-percelen voeren wij uit. Vaak zijn deze tuinen het mooist als ze frequent worden onderhouden zodat ze er in ieder seizoen van het jaar op zijn best uit zien.

Onderhoudsplan

In onderling overleg kan een onderhoudsprogramma worden opgesteld waarbij duidelijk wordt aangegeven welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke werkzaamheden u door ons laat verrichten om uw tuin in topconditie te houden en er goed verzorgd uit te laten zien. Als vakkundig hovenier weten we bijvoorbeeld precies wanneer struiken, heesters en bomen gesnoeid moeten worden. Maar ook bemesting, grondverbetering en onkruidbestrijding vragen voortdurend aandacht. Zaken waar u als tuinbezitter misschien niet altijd bij stil zult staan, maar waar wij als hoveniersbedrijf alert op zijn.

Erkende hovenier in de gemeente AA en Hunze

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is actief in de gemeente AA en Hunze o.a. in Amen, Anderen, Anloo, Annen, Annerveenschekanaal, Balloërveld, Balloo, Bareveld, Bonnen, Bonnerveen, Bosje, Bovenstreek, De Hilte, Deurze, Eerste Dwarsdiep, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasselte, Gasselterboerveen, Gasselterboerveenschemond, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Gieterveen, Gieterzandvoort, Grolloo, Kostvlies, Marwijksoord, Nieuw Annerveen, Nieuwediep, Nijlande, Nooitgedacht, Oud Annerveen, Papenvoort, Rolde, Schipborg, Schoonloo, Schreierswijk, Spijkerboor, Streek, Torenveen, Tweede Dwarsdiep, Veenhof, Vredenheim.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

  • tuinonderhoud Gieten
  • tuinaanleg Gieten
  • tuinontwerp Gieten
  • tuinservice Gieten
  • tuinrenovatie Gieten

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter