Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Groenbeheer groenvoorzieningsbedrijf Drenthe

Zakelijk onderhoud groenbeheer bedrijven Drenthe

Wanneer je als bedrijf gevestigd bent in Hoogeveen, Beilen, Assen, Emmen, Coevorden of Meppel en je wilt het groenbeheer van jouw bedrijfsterrein uitbesteden dan bent je bij groenvoorzieningsbedrijf Roel Zuidema aan het goede adres.

Aanleg en onderhoud bedrijfsterrein en bedrijfstuin

Hovenier Roel Zuidema verzorgt de aanleg en het onderhoud van jouw  bedrijfsterrein met veel plezier en vakmanschap. Op basis van jouw wensen ontstaat daardoor een bedrijfsterrein dat past bij jouw pand en een visitekaartje is voor jouw bedrijf.  advies over onderhoud, bestrating, onkruidbestrijding, schoffelen, snoeien bomen, hagen knippen  hoort daar vanzelfsprekend bij.

Inventarisatie onderhoudscontract groenvoorzieningen

In het onderhoudsplan nemen wij afhankelijk van de situatie precies op welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Uiteraard verschilt dit per periode en alle tuinarbeid is seizoensgebonden. Een onderhoudsplan ziet er dus bij iedere tuin weer anders uit. Het is als het ware een omschrijving van het tuinbestek in uw situatie.

Een onderhoudsplan is communicatie

Een onderhoudsplan maken doen wij samen. Hovenier Roel Zuidema weet vaktechnisch precies wat er gebeuren moet met jouw planten, bomen en gazon. Maar je weet precies hoe je het graag zou willen hebben. Samen komen wij tot een plan dat afgestemd is op jouw wensen maar ook op jouw budget.

Basis voor een offerte

Een onderhoudsplan is basis voor een offerte. Hebben we de inventarisatie klaar dan kunnen we je een prijsopgaaf doen toekomen. Het maakt nogal verschil of we wekelijks een gazon van 12 vierkante meter moeten maaien of dat we tweemaal per week de bestrating moeten vegen. De groenstroken schoffelen of alleen de grotere onderhoudswerken in het voorjaar en najaar moeten uitvoeren

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

  • Zakelijk groenbeheer | groenvoorzieningsbedrijf Drenthe

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter