Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Hoogeveen Tuinverzorging

Aan een mooie tuin kun je veel plezier beleven. Een sfeervolle tuin verdient dan ook professioneel onderhoud en de juiste tuinverzorging. Hoveniersbedrijf Roel Zuidema werkt in Hoogeveen en omgeving en zorgt ervoor dat je het hele jaar door van jouw tuin kunt genieten.Wij verzorgen de aanleg van tuinen in alle soorten en maten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Van een gezellige stadstuin tot statig landgoed; wij voeren alle werkzaamheden nauwkeurig uit. Met vakmanschap, eersteklas materialen en aandacht voor jouw wensen.

Wel een nette tuin maar geen tijd om deze bij te houden?

Vrijwel iedereen heeft een tuin bij huis. Of het nu gaat om een kleine balkontuin of om een immense boerderijtuin, beide tuinen hebben onderhoud nodig. Wij zien in de praktijk veel goede voornemens als het gaat om het onderhoud van de tuin. Toch valt dit in de praktijk vaak enorm tegen. Eigenlijk komt het hierop neer: veel mensen willen wel een keurig ingerichte, nette tuin maar ze willen er geen tijd besteden. De redenen hiervoor kunnen verschillend zijn. Onze vraag is daarom: 'heb je wel eens gedacht aan een tuinonderhoudsabonnement'? Wij bieden tuinonderhoudscontracten op maat aan. Dat betekent dat je gegarandeerd een nette tuin hebt voor een vast bedrag per maand

Tuinverzorging in de regio Hoogeveen

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is actief in de regio Hoogeveen: Pesse, Fluitenberg, Hollandscheveld, Noordscheschut, Elim, Nieuwlande, Nieuweroord, Nieuw Moscou, Tiendeveen, Pesse, Stuifzand.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

  • tuinverzorging Hoogeveen
  • tuinverzorging Hoogeveen
  • Verzorging van uw tuin Hoogeveen

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter