Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Tuinonderhoud is meer dan onkruid wieden

Tuinonderhoud is meer dan alleen onkruid wieden en afgevallen bladeren verwijderen. Ook uw tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Bomen en struiken verlangen snoei, bemesting vraagt aandacht en soms moet het terras weer eens netjes aangelegd worden. Bij dit soort verplichtingen is het belangrijk dat je een goed bedrijf inhuurt voor de gehele verzorging.

Voorjaarsonderhoud

In het voorjaar ontwaakt de tuin langzaam uit zijn winterslaap en is het weer tijd voor de eerste werkzaamheden. Zoals het snoeien van bomen en heesters, het opschonen en bemesten van de borders, het opschonen van de vijver, het gedeeltelijk terug knippen van de vaste planten, het verticuteren en bemesten van het gazon en het spuiten van bestratingen tegen onkruid en algen.

Zomer snoei

In de zomer (vanaf juni tot ver in september) is het tijd voor het snoeien van onder meer alle groenblijvende heesters, hagen en klim-/heiplanten. Onkruid moet gewied worden om te voorkomen

Najaar onderhoud

Het najaar is het seizoen voor het snoeien van heesters en bomen als de walnoot, esdoornsoorten, en druiven. Andere onderdelen van het najaar onderhoud zijn het opschonen en bekalken van borders, het planten van bloembollen, het opschonen van de dakgoten en het verwijderen van overtollig blad.

Tuinonderhoudscontract afsluiten?

Bekijk onze projecten

Een overzicht van de projecten die wij hebben uitgevoerd in de afgelopen tijd

Bekijk de projecten

Winterklussen

Is uw haag te hoog of te breed geworden, dan is dit een goed moment om deze eens flink terug te snoeien. Dit geldt voor vrijwel alle soorten hagen, behalve coniferenhagen omdat die vorstschade kunnen oplopen.

Tuinonderhoud

Met het tuinonderhoud van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema blijft elke tuin in topconditie! Wil je meer weten over onze abonnementen of Onderhoud op Afroep?

Erkende hovenier in de gemeente Noordenveld

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is actief in de regio Roden: Altena, Amerika, Boerelaan, De Horst, De Pol, Een, Huis ter Heide, Langelo, Leutingewolde, Lieveren, Matsloot, Nietap, Nieuw-Roden, Norg, Peest, Peize, Peizermade, Peizerwold, Roden, Roderesch, Roderwolde, Sandebuur, Steenbergen, Terheijl, Veenhuizen, Westervelde, Zuidvelde.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

  • tuinontwerp
  • tuinonderhoud
  • tuinservice
  • tuinaanleg
  • tuinrenovatie

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter