Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Tuinverzorging en tuinonderhoud Sneek

beplanting onderhoudHoveniersbedrijf Roel Zuidema kan u van dienst zijn bij alle vormen van tuinwerkzaamheden: van ontwerp tot aanleg, onderhoud en renovatie. Hoe gaat het zakelijk in zijn werk? En is het wel betaalbaar?

Eenmalige werkzaamheden

Eenmalige tuinwerkzaamheden variëren van tuinontwerp, de aanleg van een nieuwe tuin of renovatie van een bestaande tuin tot kleinschalige klussen als het verwijderen van een omgewaaide boom, het plaatsen van een schutting, herbestrating etc. Op basis van uw wensen schatten wij de werkzaamheden in en kunnen u een offerte doen toekomen.

Vakantieservice

Gaat u op zakenreis, op vakantie of overwintert u in het buitenland? Wij kunnen het tuinonderhoud voor u verzorgen gedurende uw afwezigheid. Zie ook: vakantieservice .

Onderhoudscontract voor terugkerende werkzaamheden

Voor terugkerende werkzaamheden hebben wij diverse abonnementsvormen of onderhoudscontracten zoals:

 • Maaiservice voor gazonderhoud en grasmaaien

  Onze maaiservice gaat van gras maaien tot bermonderhoud, eventueel jaarlijks verticuteren van uw gazon etc. Zie: maaiservice.

 • Onderhoudscontract voor tuinverzorging en tuinonderhoud

  Een contract tuinonderhoud/tuinverzorging kunnen we in verschillende maten en vormen aanbieden. Een groot verschil of u het volledige tuinonderhoud wilt uitbesteden of dat u bepaalde delen van het tuinonderhoud door ons wilt laten verzorgen.

 • Onderhoudscontract voor bedrijven, instellingen, overheid

  Een contract voor het onderhoud van uw bedrijfstuin, bedrijventerrein maken wij voor u op basis van het samengestelde onderhoudsplan. Precies op maat en pas gesneden, zoals u het wenst.

Tuinverzorging en tuinonderhoud in Sudwest Fryslan

Hovenier Roel Zuidema is actief in de gemeente Sudwest Fryslan: Bolsward, Cornwerd, Exmorra, Heeg, Hindeloopen, Idzega, Kimswerd, Kollum, Makkum, Oppenhuizen, Oudega, Parrega, Scharnegoutum, Sneek, Stavoren, Tjalhuizum, Tjerkwerd, Uitwellingerga, Warns, Workum, Woudsend

Onze diensten

De tuinservice die wij aanbieden variëren van:

Offerte of prijsopgaaf

Wilt u een offerte of prijsopgaaf van ons ontvangen? Graag maken we een inventarisatie van uw wensen waarna we u een prijsopgaaf doen toekomen.

 • hovenier Sneek
 • hoveniersbedrijf Sneek
 • tuinonderhoud Sneek
 • tuinaanleg Sneek

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter