Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Vruchtbomen snoeien en tuinonderhoud

Vakkundigheid en kwaliteit staan bij Hoveniersbedrijf Roel Zuidema voorop. Hierdoor staan wij garant voor een goede samenwerking en oplevering van de tuin werkzaamheden. Tuinonderhoud vergt veel tijd en de nodige ervaring. Regelmatig tuinonderhoud komt de groei en bloei van planten in jouw tuin ten goede.

Tuininrichting onderhouden

Ieder seizoen is uniek en vraagt om andere werkzaamheden zodat jouw tuin er het hele jaar door prachtig bij ligt. Dit kan een veeleisende en vooral tijdrovende klus zijn. wij nemen u deze tuinwerkzaamheden graag uit handen. Wij kunnen onder andere de volgende soorten seizoen onderhoud voor u uitvoeren: Voorjaarsbeurt Zomerbeurt Najaarsbeurt Winterbeurt Fruitbomen snoeien Pitvruchtbomen snoeien Met pitvruchtbomen worden appelbomen en perenbomen bedoeld. De snoei van deze bomen valt tussen begin januari en eind maart

Steenvruchtbomen snoeien

Steenvruchten zijn vruchten zoals pruimen, kersen, perziken en abrikozen. Deze bomen kun je in de winter beter niet snoeien. In deze periode kunnen ze namelijk besmet worden met loodglansschimmel

Gazon onderhoud

Met het juiste onderhoud kun je jarenlang blijven genieten van een prachtig gazon. Je dient namelijk rekening te houden met maaien, onkruid, en mos bestrijden, bemesten en het beluchten en sproeien van het gras.

Gazon onderhoud | Verticuteren | Assen, Meppel, Coevorden en Emmen

Vijver onderhouden

Het onderhoud van een vijver is seizoensgebonden. Zo is het in de herfst zaak om bladeren uit de vijver te houden, terwijl het in het voorjaar juist belangrijk is dat er onderhoud plaats vindt aan zuurstofplanten.

Snoeien

Wij snoeien voor jouw heggen, druiven, rozen, bomen, heesters, hagen en alle andere planten om de gezondheid en de groei te stimuleren.

Erkende hovenier in de gemeente Tynaarlo

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is actief in de regio Tynaarolo: Bunne, Bunnerveen, De Groeve, De Punt, Donderen, Eelde, Eelderwolde, Heidenheim, Luchtenburg, Midlaren, Oosterbroek, Oudemolen, Paterswolde, Schelfhorst, Schuilingsoord, Taarlo, Tynaarlo, Vries, Westlaren, Winde, Yde, Zeegse, Zeijen,Zuidlaarderveen, Zuidlaren, Zuidlaren.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

  • Hovenier Zeegse
  • Hovenier Zuidlaren
  • Hoveniersbedrijf Zeegse
  • Hoveniersbedrijf Zuidlaren
  • Tuinontwerp

terug naar projecten overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter