Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Jouw bedrijfsterrein keurig onderhouden

Met een bedrijfsterrein dat niet alleen functioneel en veilig, maar ook representatief is, maakt je een goede eerste indruk op bezoekers. Zowel bestaande als potentiële relaties zien dat je zorg besteedt aan jouw bedrijf. Ze zullen er daardoor vertrouwen in hebben dat je aan de kwaliteit van jouw producten of diensten ook veel zorg en aandacht besteed.

aanleg bedrijfstuin

Aanleg en onderhoud bedrijfsterrein en bedrijfstuin

Hovenier Roel Zuidema verzorgt de aanleg en het onderhoud van jouw bedrijfsterrein met veel plezier en vakmanschap. Op basis van jouw wensen ontstaat daardoor een bedrijfsterrein dat past bij jouw pand en een visitekaartje is voor jouw bedrijf. Uitgebreid advies over bestrating, beplanting, bodemgesteldheid en waterhuishouding hoort daar vanzelfsprekend bij.

Altijd een verzorgd bedrijfsterrein

jouw groenvoorzieningen kunnen daarna door Hovenier Roel Zuidema onderhouden worden. Werkzaamheden als grasmaaien, blad verwijderen, snoeien, onkruidbestrijding en reiniging van bestrating zorgen ervoor dat jouw bedrijfsterrein aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Maar ook veiligheid is een punt van aandacht in het onderhoudspakket van Hovenier Roel Zuidema. In de wintermaanden kan daarom zeven dagen per week gebruikgemaakt worden van de gladheidbestrijding.

Onderhoudsplan

We maken hiervoor een onderhoudsplan waarin alle werkzaamheden zijn opgenomen en ook de evaluatiemomenten met je of jouw manager. Ook wanneer je een bijzonder evenement organiseert nemen wij dit op in de onderhoudskalender zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw tuin en terrein er dan op zijn mooist bijligt.

Heldere afspraken en een betaalbare service

je kunt Hovenier Roel Zuidema inschakelen voor incidenteel onderhoud, maar ook een- of meerjarige contracten afsluiten. Uiteraard kunt je er ook voor kiezen om het beheer van jouw bedrijfsterrein volledig aan het  hoveniersbedrijf over te laten.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter