Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Boomverzorging en boom klimmen in Groningen

Zoek je naar een hovenier die bomen behandelt zoals ze behandeld zouden moeten worden? Kijk dan niet verder. Hovenier Roel Zuidema verstaat perfect wat een boom nodig heeft en combineert die kennis met een uitstekende service. Weet je niet helemaal zeker of jouw boom wat verzorging zou kunnen gebruiken? Lees dan gerust verder.

Moet ik mijn boom laten verzorgen?

Bomen zijn levende organismes en zouden ook zo behandeld moeten worden. Om er voor te zorgen dat ze optimaal presteren en om jouw persoonlijke wensen rond jouw boom te kunnen vervullen, is het aan te raden om ze regelmatig te laten verzorgen. Veel vaak voorkomende problemen met bomen kunnen opgelost worden door een vakkundige hovenier.

Boomverzorging Groningen

Wat valt er onder boomverzorging?

Elke boom moet grondig worden en verzorgd worden zoals ze het nodig heeft. Er zijn zes verschillende diensten die wij bieden voor jouw boom. Die gaan van een grondige verzorging van bomen tot het wegruimen en weghalen van dode bomen of bomen die door stormweer omgewaaid zijn.

Klimop uit de bomen verwijderen

De meeste bomen komen wel in contact met de natuur. Het kan dus gebeuren dat er klimop groeit op jouw boom. Dat hoeft niet altijd even erg te zijn. Soms weegt klimop wel te zwaar om goed gedragen te kunnen worden door de takken van bomen. In dat geval moet je overwegen het weg te laten halen.

> Lees ook: Klimop verwijderen.

Snoeien van grote bomen

Het kan al eens gebeuren dat een boom eenvoudig weg te groot is voor een tuin. Dat kan allerlei vervelende gevolgen hebben voor jou en jouw buren. Het kan ook gewoon gevaarlijk worden als de grote takken in de weg zitten. Wij gebruiken boomklimmen om een grote boom “uit te kleden”. We zorgen ervoor dat een grote boom op de juiste plek gesnoeid wordt en de gevaarlijke takken dat niet meer zijn.

> Lees ook: Snoeien van grote bomen.

Bomen laten verwijderen

Als je boom te groot of ziek is geworden, dan kunnen we die voor jou verwijderen. Dat kan natuurlijk ook als je ze liever kwijt wilt of ze op een onhandige manier gegroeid is. Wij garanderen dat je boom op een correcte manier verwijderd wordt met respect voor de omgeving.

> Lees ook: Bomen laten verwijderen.

Dode takken verwijderen uit bomen

Ook enkele takken kunnen wij verwijderen. Dode takken, bijvoorbeeld, kunnen gevaar met zich meebrengen. Bij sterke wind zijn ze niet altijd even stevig meer en kunnen ze jouw veiligheid in gevaar brengen.

> Lees ook: Dode takken verwijderen.

Snoeien en onderhoud van bomen

Wij voorzien algemene snoeiwerken en onderhoud van bomen. Een boom moet niet problematisch groot zijn of ziek om bijgesnoeid te moeten worden. Daar kan elke boom van profiteren.

> Lees ook: Snoeien en de onderhoud aan bomen.

Boomverzorging Groningen

Belang van zorgplicht bij bomen

Zorgplicht bij bomen? Ja, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw tuin geen hinder of gevaar betekent voor jezelf en voor jouw buren. Jij als eigenaar bent verantwoordelijk voor jouw bomen en dan kan je maar beter op alle soorten hinder anticiperen.

Hovenier Roel Zuidema maakt steeds gebruik van de boomklimmen-techniek. Deze techniek, waarvoor hij gediplomeerd is, betekent dat de boomverzorger een persoonlijke aanpak heeft voor elke boom.

> Lees ook: De bomen en zijn zorgplicht.

Hovenier Roel Zuidema

Wij zijn actief in de hele provincie Groningen: Ter Apel. Delfzijl, Groningen Stad, Musselkanaal, Winschoten, Zuidhorn, Zoutkamp, enzovoort. Het maakt niet uit waar je woont, Hovenier Roel Zuidema staat altijd voor jou klaar.

 


Offerte aanvragen

Tuinonderhoudscontract afsluiten?

Wil je een offerte aanvragen voor het onderhoud aan bomen, het verwijderen van takken of andere boomgerelateerde taken.

Wij helpen je graag!

 

Offerte aanvragen

je mag ook bellen met: 0528 35 41 96

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter