Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Boomverzorging en boom klimmen in Overijssel

Zoek je naar een vakkundige hovenier die jouw bomen kan verzorgen? Dan kunnen we je verzekeren dat je bij ons op de juiste plaats bent. Hovenier Roel Zuidema is actief in heel Overrijsel. Wij bieden niet alleen een uitstekende service. Wij verstaan ons vak als de beste. Lees gerust verder als je wilt weten of jouw bomen verzorging zouden kunnen gebruiken.

Wanneer is boomverzorging van belang?

Bomen leveren een cruciale dienst aan ons. Zonder bomen zouden wij niet kunnen ademen en het is daarom erg belangrijk dat ze goed onderhouden worden. In elke fase van het leven van een boom is het wijs om ze goed te verzorgen. Dat betekent dat ze een langere levensduur zullen kennen maar zeker ook dat jouw boom erbij staat zoals jij dat wilt.

Wat valt er onder boomverzorging?

Elke boom moet grondig worden en verzorgd worden zoals ze het nodig heeft. Er zijn zes verschillende diensten die wij bieden voor jouw boom. Die gaan van een grondige verzorging van bomen tot het wegruimen en weghalen van dode bomen of bomen die door stormweer omgewaaid zijn.

Klimop uit de bomen verwijderen

De meeste bomen komen wel in contact met de natuur. Het kan dus gebeuren dat er klimop groeit op jouw boom. Dat hoeft niet altijd even erg te zijn. Soms weegt klimop wel te zwaar om goed gedragen te kunnen worden door de takken van bomen. In dat geval moet je overwegen het weg te laten halen.

> Lees ook: Klimop verwijderen.

Snoeien van grote bomen

Het kan al eens gebeuren dat een boom eenvoudig weg te groot is voor een tuin. Dat kan allerlei vervelende gevolgen hebben voor jou en jouw buren. Het kan ook gewoon gevaarlijk worden als de grote takken in de weg zitten. Wij gebruiken boomklimmen om een grote boom “uit te kleden”. We zorgen ervoor dat een grote boom op de juiste plek gesnoeid wordt en de gevaarlijke takken dat niet meer zijn.

> Lees ook: Snoeien van grote bomen.

Bomen laten verwijderen

Als je boom te groot of ziek is geworden, dan kunnen we die voor jou verwijderen. Dat kan natuurlijk ook als je ze liever kwijt wilt of ze op een onhandige manier gegroeid is. Wij garanderen dat je boom op een correcte manier verwijderd wordt met respect voor de omgeving.

> Lees ook: Bomen laten verwijderen.

Dode takken verwijderen uit bomen

Ook enkele takken kunnen wij verwijderen. Dode takken, bijvoorbeeld, kunnen gevaar met zich meebrengen. Bij sterke wind zijn ze niet altijd even stevig meer en kunnen ze jouw veiligheid in gevaar brengen.

> Lees ook: Dode takken verwijderen.

Snoeien en onderhoud van bomen

Wij voorzien algemene snoeiwerken en onderhoud van bomen. Een boom moet niet problematisch groot zijn of ziek om bijgesnoeid te moeten worden. Daar kan elke boom van profiteren.

> Lees ook: Snoeien en de onderhoud aan bomen.

Belang van zorgplicht bij bomen

Zorgplicht bij bomen? Ja, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw tuin geen hinder of gevaar betekent voor jezelf en voor jouw buren. Jij als eigenaar bent verantwoordelijk voor jouw bomen en dan kan je maar beter op alle soorten hinder anticiperen.

Hovenier Roel Zuidema maakt steeds gebruik van de boomklimmen-techniek. Deze techniek, waarvoor hij gediplomeerd is, betekent dat de boomverzorger een persoonlijke aanpak heeft voor elke boom.

Hovenier Roel Zuidema

Wij zijn actief in de hele provincie Overijssel: Zwolle, Steenwijk, Kampen, Enschede, Hardenberg, Gramsbergen, Dedemsvaart, Deventer, Almelo, Hengelo, Nieuwleusen, Hasselt, Daflsen, enzovoort. Het maakt niet uit waar je woont, Hovenier Roel Zuidema staat altijd voor jou klaar.

 


Offerte aanvragen

Tuinonderhoudscontract afsluiten?

Wil je een offerte aanvragen voor het onderhoud aan bomen, het verwijderen van takken of andere boomgerelateerde taken.

Wij helpen je graag!

 

Offerte aanvragen

je mag ook bellen met: 0528 35 41 96

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter