Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Contract voor grafverzorging

Het is mogelijk een contract af te sluiten voor jouw grafonderhoud. Hovenier Roel Zuidema biedt verschillende contracten aan wanneer je het grafonderhoud wilt uitbesteden.

Periodiek onderhoud verzekerd!

Afhankelijk van jouw wensen kunt je er voor kiezen een van de contracten voor grafverzorging af te sluiten. Hiermee bent je verzekerd van periodiek grafonderhoud. Daardoor kunt je de grafverzorging los laten en kunt je er van uitgaan dat het graf altijd netjes onderhouden is.

Contracten op maat!

Hovenier Roel Zuidema is actief in de provincies Drenthe en Overijssel. Wij bieden contract voor grafonderhoud en grafverzorging op maat. Daarbij staan jouw wensen centraal. Welke werkzaamheden bij grafonderhoud moeten worden uitgevoerd? Vindt je het belangrijk dat er extra aandacht voor grafverzorging is bij speciale situaties zoals een verjaardag, de trouwdag, de dag van overlijden?

Grafverzorging in Drenthe en Overijssel

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema, actief in de provincies Drenthe en Overijssel, verzorgt het onderhoud van graven. Wanneer je niet in staat bent tot grafverzorging, gaan wij met je in gesprek. Hier gaan wij kijken wat jouw wensen zijn en wij doen je een voorstel. Hierbij kunt je denken aan het schoonmaken van het graf, grafbeplanting, plaatsen van bloemstukken. 

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter