Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Bomen omgewaaid door storm?

Wanneer je last hebt van omgewaaide bomen door stormschade dan kunnen wij je van dienst zijn bij het opruimen en verwijderen van deze bomen. Uiteraard beschikken wij over de juiste gereedschappen om deze werkzaamheden professioneel voor je te kunnen uitvoeren zoals een stobbenfrees en takkenhakselaar.

Omgewaaide bomen en losse takken

Steeds vaker zien we in Nederland korte maar heftige buien voorbij trekken die een spoor van vernieling achter laten. Met name bomen en struiken zijn niet altijd bestand tegen het geweld van de heftige wind en regen. Op deze dagen krijgen wij veel aanvragen binnen van klanten die te maken krijgen met compleet omgewaaide bomen die ze graag verwijderd willen hebben of loshangende takken aan bomen die gevaarlijk dreigen te worden.

Omgewaaide bomen: stormschade

Verwijderen van omgewaaide bomen

Voorbeelden van aanvragen die wij krijgen zijn het verwijderen van bomen die het kippenhok bedolven hebben. Bomen die op auto´s zijn gevallen maar ook het verwijderen van bomen en takken op campings waar dit een directe bedreiging kan zijn.

Wat doen wij?

Wanneer een boom is omgewaaid verzorgen wij de professionele verwijdering van deze boom. De omgevallen boom en afgewaaide takken nemen wij voor onze rekening. Dit betekent dat wij o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • de boom in mootjes zagen
  • verwijderen en wegfrezen van stobben.

Voordat wij aan de slag gaan wordt de situatie geinventariseerd. Inmiddels hebben wij de nodige ervaring als het gaat om het verwijderen van bomen. Wij doen je een passend voorstel en gaan vervolgens aan de slag.

Omgewaaide bomen en takken verwijderen

Verwijderen loshangende takken

Door stormschade kunnen takken los komen te hangen waardoor ze een bedreiging vormen voor wandelaars, campinggasten, dieren en mensen die in de tuin zitten en/of wandelen. Wij snoeien de loshangende takken weg zodat je weer veilig onder de boom door kunt lopen. Wij gaan altijd voor een balans tussen de veiligheid van mensen en de optimale groei van de boom. Voor de boom betekent dit dat we ervoor zorgen dat de boom de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Wanneer de boom door de storm zo ernstig beschadigd is dat er geen toekomstperspectief meer is dan gaan wij hierover met je in gesprek.

Afvoeren van omgewaaide bomen

Uiteraard kunnen wij de gevelde bomen voor je afvoeren, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Haardhout - hout voor de kachel?

Wil je van de gekapte bomen haardhout maken? Wij kunnen de gevelde bomen geschikt maken voor je kachel.

afgewaaide takken door stormschade

Recycling snoeihout

Uiteraard recyclen wij waar mogelijk het snoeihout wat van de boom komt. Vaak is dit te hergebruiken in je eigen tuin. Bovendien is snoeihout om praktische reden makkelijker te versnipperen en dan af te voeren. 

Professionele tuingereedschappen

Als hoveniersbedrijf beschikken wij over professionele tuingereedschappen zoals een takkenhakselaar, versnipperaar of stobbenfrezer. Uiteraard verhuren wij deze gereedschappen ook.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Hovenier Roel Zuidema is gespecialiseerd in boomverzorging en het onderhoud van bomen. Ons absolute specialisme is het boomklimmen. We klimmen letterlijk met onze gereedschappen in de boom. Hierbij snoeien of verwijderen wij de boom door deze tak voor tak ‘uit te kleden’ met zo min mogelijk gevaar voor de omgeving

We zijn gespecialiseerd in het boomklimmen en hebben daar speciale opleidingen voor gevolgd. Bij het boomklimmen wordt gebruik gemaakt van touwen, klimgordels, haken, stijgklemmen enz. Dit zijn de basismaterialen om te klimmen. Daarnaast hebben wij als boomverzorgers gereedschappen nodig, zoals snoeischaren, zagen en zelfs kettingzagen.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter