Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Boomstronken laten verwijderen?

Wanneer een boom is omgezaagd of omgewaaid (en opgeruimd) dan blijf je altijd nog zitten met de boomstronk. Boomstobben zijn doorgaans lastig te verwijderen zeker wanneer het een oudere boom betreft. Wij frezen of verwijderen jouw boomstobben of boomstronken. Uiteraard beschikken wij over de juiste gereedschappen om deze werkzaamheden professioneel voor u te kunnen uitvoeren zoals een stobbenfrees.

Waarom boomstronken verwijderen?

Vaak is een boomstronk een hinderlijk obstakel in je tuin. De boomstronk heeft geen nuttige functie in je tuin maar het lukt je ook niet om deze zelf te verwijderen. Het is met name hinderlijk wanneer je:

  • de tuin wilt herinrichten maar steeds weer op de boomstronk stuit
  • al jaren tegen die boomstronk aankijkt en er nu eens van af wilt
  • een nieuw terras wilt laten plaatsen
  • de oprit, het terras of andere bestrating opnieuw wilt bestraten
  • een nieuw tuinhuis of blokhut wilt plaatsen

Het verwijderen van een boomstronk is geen makkelijk klus. Hier is doorgaans specialistisch materiaal voor nodig. Daarom is het raadzaam een hovenier in te schakelen.

Boomstronken of boomstobben verwijderen

Bomen kappen

Vaak blijft een boomstronk achter wanneer een boom gekapt is. Wil je echter dat wij een boom voor je weghalen inclusief de boomstronken dan verzorgen wij ook het vellen, kappen en rooien van bomen voor jou.

Boomstobben uitgraven, kan dat?

Kan een boomstronk uitgegraven worden? Wanneer je te maken hebt met een klein boomstob dan kun je deze waarschijnlijk zelf nog uitgraven. Toch blijkt vaak dat de boomstronk al zo diep geworteld is dat uitgraven vrijwel onmogelijk is.

Gebruik stobbenfreeste huur stobbenfrees Hoogeveen

Wij kunnen de boomstronken in jouw tuin op professionele wijze verwijderen. Wij hebben bijvoorbeeld de beschikking over een stobbenfrees. Met een stobbenfrees frezen wij de boomstronk en de wortels in de grond tot snippers. Het hout wordt tot snippers en pulp vermalen. Het is een buitengewoon efficiente methode om boomstronken te verwijderen.

Wanneer de boomstob is verwijderd ben je nog niet klaar!

Wanneer de boomstob of boomstronk verwijderd is ben je nog niet klaar. Natuurlijk moet het gat gedicht worden in jouw tuin of op het bedrijfsterrein. Wellicht moet de sierbestrating opnieuw aangelegd worden of moet het gazon opnieuw aangelegd worden. Wij kunnen al deze werkzaamheden voor je uitvoeren zodat jouw tuin en weer in optimale staat bij ligt.

Boomstronk of boomstob verwijderen?

Recycling en afvoeren snoeihout

Uiteraard recyclen wij waar mogelijk jouw snoeihout. Vaak is dit te hergebruiken in jouw tuin. Bovendien is snoeihout om praktische reden makkelijker te versnipperen en dan af te voeren.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter