Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Terreinverharding parkeerplaats of bedrijfsterrein

Wil je jouw terrein of erf laten verharden dan ben je bij Hovenier Roel Zuidema aan het adres. Met behulp van puinverharding, bestrating of stelconplaten zorgen wij voor een stevige ondergrond van jouw bedrijfsterrein.

Stelconplaten aanleggen

Stelconplaten bieden een ideale basis voor terreinverharding. Wij brengen in kaart hoe zwaar de belasting van een ondergrond. Het verschil tussen de belasting van een heftruck of vrachtwagens met opleggers is groot. Deze afweging nemen wij mee in de keuze van het materiaal.

Werkwijze

Bij het aanleggen van betonplaten (stelconplaten) zorgen wij in basis voor een stabiele ondergrond. Dit is om te voorkomen dat bij hoge belasting scheuren ontstaan. Bij een zachte onderlaag starten wij met een gebroken puinlaag. Hier komt zand op. Deze laag verdichten wij met een zware trilplaat.

Herbestarting oprit, terras of tuin

Zandbed egaliseren

Het egaliseren is een bezigheid die accuraat werken vereist. Wanneer dit slordig wordt gedaan bestaat de kans dat betonplaten gaan scheuren.

Soorten betonplaten

Er zijn diverse soorten betonplaten verkrijgbaar. Dit is ook afhankelijk van de eisen die gesteld worden. Een boerenbedrijf kiest vaak voor platen met een gebezemde laag. Dit heeft als voordeel dat dieren meer grip hebben op de ondergrond.

Aanleg bedrijfsterreinen

Bij bedrijfspanden, transportbedrijven en parkeerplaatsen voor vrachtwagens worden deze platen vaak verwerkt. Wilt je meer informatie over de verharding van jouw terrein.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter