Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Nieuwe woning gekocht? Nu de tuin nog!

Wanneer je een nieuwe woning gebouwd of gekocht hebt, zijn er extra unieke kansen voor jouw tuin. Uiteraard kunt je dat ook bij een bestaande woning of tuin bereiken maar dan moet er een tuinrenovatie plaatsvinden. Bij nieuwbouw wordt de tuin kaal opgeleverd. Dus kunt je de tuin geheel naar jouw smaak ontwerpen en aanleggen.

aanleg en onderhoud tuinterras

De stijl van jouw woning en jouw tuin kunnen samenvloeien!

Bij een nieuwbouwwoning kan hoveniersbedrijf Roel Zuidema een tuinontwerp voor je maken die geheel aansluit bij de inrichting van jouw woning. We kunnen ervoor zorgen dat jouw woning en jouw tuin een bepaalde eenduidige sfeer vertolken die precies bij je past.

Sierbestrating en terras

Wanneer je het ontwerp voor de bestrating laat maken is het mogelijk die sfeer te kiezen die bij jouw woning past. De sierbestrating kan een sfeer uitademen die precies past bij de plavuizen in de hal van jouw woning. Zoals een woning en tuin een bepaalde stijl hebben, kunnen we bij bestrating materialen ook diverse stijlen onderscheiden. Denk hierbij aan nostalgisch, klassiek Daarnaast is bestrating, net als huis en tuin, aan trends onderhevig.

Jouw tuinterras als verlengstuk van de woning

Wil je een tuinterras als verlengstuk van jouw woning? Zodat je zomers de deuren openzet en je gelijk het ontbijt op het terras kunt nuttigen?

aanleg tuinterras nieuwbouwwoning

Buiten achter de laptop?

Of wil je een kantoortuinterras zodat je bij de zomerdag ook buiten aan het werk kunt. Omdat jouw tuin nieuw is kunnen wij de aansluitingen voor je aanleggen.

Barbecue op het tuinterras

Houdt je van barbecueën? Samen met jouw familie of vrienden? Zullen wij meteen in het ontwerp rekening houden met jouw wensen?

Zoals je het wenst: zo komt het eruit te zien!

Of het nu om kleurstelling gaat, stijl, de keuze van de sierbestrating, de uitstraling van jouw tuinterras: je kunt precies die tuin creëren die past bij jouw woonwensen en tuinwensen. Daarom begint Hoveniersbedrijf Roel Zuidema altijd met een inventarisatie van jouw tuinwensen.

Tuin aanleggen

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter