Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Voordelen kunstgras

Kunstgras heeft veel voordelen t.o.v. natuurlijk gazon. Hoveniersbedrijf Roel Zuidema kan je adviseren rond de aanschaf, levering van kunstgras maar kan ook het kunstgras voor je aanleggen.

Jouw tuin... Waar het gras altijd groener is

Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden. Je heeft geen groene vingers, goede bodem, goed weer of de juiste grassoort nodig om van een prachtig gazon te kunnen genieten. Daarom leveren wij kunstgrasproducten, die er niet alleen verrassend en natuurlijk uitzien of aanvoelen maar die ook nog eens duurzaam zijn.

Het is groen en het blijft groen

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema legt sterk, betaalbaar maar bovenal prachtig kunstgras voor iedere tuin, waarmee je veel meer tijd overhoud voor de leuke dingen in en rond de tuin. Dit is de nieuwe manier om direct het ideale gazon te hebben en houden.

kunstgras leginstructie advies

Onderhoudsvrij en altijd een mooi gazon

U heeft het veel te druk om het gras te maaien te bemesten onkruid te bestrijden of te sproeien Het kunstgras van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema (tigerturf) heeft weinig onderhoud nodig en is niet van natuurlijk gras te onderscheiden.

Kunstgras is ideaal voor het hele gezin

Wanneer je eenmaal de trotse eigenaar bent van een van onze kunstgras producten heeft je er vrijwel geen onderhoudswerk aan en de kinderen kunnen er altijd op spelen zonder last te hebben van

  • vochtig gras
  • modder
  • plassen
  • kuilen
  • wormpjes
  • hooikoorts

Kunstgrasproducten voor elke situatie

Er is meegedacht over de legio mogelijkheden die voorkomen bij je thuis, op kantoor, openbaar grasveld, of een veilige ondergrond van speeltoestellen in de tuin of op het schoolplein. Hierbij geven wij je graag advies welk soort aan jouw eisen voldoet.

ondergrond van kunstgras

Kwaliteit tot in de puntjes

Wij hebben kritisch gekeken naar een partner leverancier in kunstgras producten en hebben tigerturf als kunstgras leverancier het vertrouwen gegeven om met hun producten jouw tuin te bekleden. Tigerturf is een van de weinige leveranciers in Nederland die gebruik maken van vooruitstrevende technologieën om de verscheidenheid aan kleuren, vormen en zachtheid van natuurlijk gras na te bootsen. Dit heeft geresulteerd in een product wat inmiddels niet meer van echt gras te onderscheiden is.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op ..

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | Website door Webba
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter