Pagina wordt geladen ...
bel ons Vrijblijvend advies? Bel 0528 354 196
Gratis advies aanvragen
zoeken

Jouw persoonlijke wensen bij grafonderhoud

Het grafonderhoud van Hovenier Roel Zuidema is gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Wij komen bij je langs en samen met je bekijken wij welke wensen je hebt ten aanzien van het grafonderhoud. Wij begrijpen dat het vaak om emotionele situaties gaat en zullen jouw wens dan ook met zorg behandelen.

Inventarisatie van jouw wensen

Wij gaan met je in gesprek. Je geeft aan wat je belangrijk vind in het grafonderhoud. Misschien vindt je de grafbeplanting heel belangrijk? Of wilt je graag dat het graf periodiek schoon wordt gemaakt.

Eenmalig of een contract

  • Wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud kunnen wij eenmalig het grafonderhoud van je overnemen en ervoor zorgen dat een graf volledig vrij van verwilderde planten en vuil achterblijft. Hiermee maakt je een nieuwe start.
  • Je kunt een contract afsluiten waarbij wij in eerste instantie de grafverzorging oppakken en in orde maken. Daarna kunnen wij periodiek (maandelijks, kwartaal) er voor zorgen dat het graf in nette staat blijft. Hierbij kunt je ook denken aan het bijhouden en vernieuwen van grafbeplanting.
     

onderhoud beplanting begraafplaats


Grafbeplanting

Vindt je het belangrijk dat er voor een bepaalde datum een bloemstuk op het graf wordt geplaatst dan kunt je dit vooraf aangeven en dan zorgen wij dat dit tijdig gebeurd. Hebt je geen idee wat voor grafbeplanting je het beste kunt gebruiken? Wij adviseren je hierbij. Wij kunnen je laten zien welke opties er zijn en samen tot een mooie, gepaste grafbeplanting komen.

Melden van schade

Mocht er sprake zijn van schade en/of onregelmatigheden aan het graf dan zal Hovenier Roel Zuidema hierover contact opnemen om dit te melden.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen?

Contact

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen?

Wij geven je een gratis, betrouwbaar en deskundig advies

Ja, ik wil contact

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele nieuwsbrief en meld je gratis aan!

* Jouw e-mailadres wordt alleen voor onze mailing gebruikt

aequor hoveniersbedrijf drenthe voor bol en bbl
sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions
youtube pinterest googleplus facebook linkedin twitter